Alfa-kurssi

Tapahtuma alkaa 25.10.2017 18:00 Lisää kalenteriin 25-10-2017 18:00:00 50 Virtain helluntaiseurakunta - Alfa-kurssi Alfa on mainio tapa tutustua kristillisen uskon perusteisiin. Oliko henkilö Jeesus Nasaretilainen todella olemassa? Onko usko ns. "sokea hyppy"? Näihin sekä moniin muihin hyviin kysymyksiin vastataan ja etsitään perusteluita. Osallistuaksesi Alfa-kurssille sinun ei tarvitse olla minkään seurakunnan jäsen eikä osallistumiselle ei ole mitään muitakaan vaatimuksia. Tervetuloa! Alfoissa on aina pientä purtavaa ja kahvia sekä usein hieman musiikkiakin. Lisätietoa: Jani Rantanen rantasenjani@gmail.com 040 9383769 http://finland.alpha.org Virtain Helluntaitemppeli Virtain helluntaiseurakunta false DD/MM/YYYY
Järjestäjä Virtain helluntaiseurakunta
Tapahtuman paikka  Virtain Helluntaitemppeli

Alfa on mainio tapa tutustua kristillisen uskon perusteisiin. Oliko henkilö Jeesus Nasaretilainen todella olemassa? Onko usko ns. "sokea hyppy"? Näihin sekä moniin muihin hyviin kysymyksiin vastataan ja etsitään perusteluita.
Osallistuaksesi Alfa-kurssille sinun ei tarvitse olla minkään seurakunnan jäsen eikä osallistumiselle ei ole mitään muitakaan vaatimuksia. Tervetuloa!
Alfoissa on aina pientä purtavaa ja kahvia sekä usein hieman musiikkiakin.

Lisätietoa:
Jani Rantanen rantasenjani@gmail.com 040 9383769

http://finland.alpha.org

Takaisin